اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- یادداشت دانشجویی؛ عملکرد شفاف، صریح و انقلابی آیت الله جنتی در دوران دبیری شورای نگهبان وی بگونهای بود که بحمدالله این رکُن اصلی نظام را در اوج اقتدار قانونی و معنوی قرار دارد. از ویژگیهای بارز آیت الله جنتی می توان به برخورد عمارگونه، روحیه انقلابی و استکبارستیزی، بازوی رهبری، محبوب ملت و خاری در چشم دشمن نام برد.
پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری اولین شروع کار رسمیاش را با پاسخ دندانشکنی آغاز کرد. مهمترین سرخط خبری همه رسانههای دیداری و شنیداری رأی قاطع نمایندگان دوره جدید مجلس خبرگان رهبری که منتخبان ملت از سراسر کشور هستند، به آیتالله جنتی بود که بلافاصله بازتاب جهانی پیدا کرد.
انتخاب پُرمعنا و مهمّ حضرت آیتالله جنتی با توجه به موج سازی های گسترده ای که از طرف بنگاههای خبرپراکنی دشمن چه در زمان انتخابات و روزهای گذشته علیه ایشان صورت گرفت، نشان داد که رأی قاطع به آیت الله جنتی به معنای تأیید مجدد بر عملکرد انقلابی ایشان در شورای نگهبان و انقلاب اسلامی بوده است.
در این راستا باید گفت که عملکرد شفاف، صریح و انقلابی آیت الله جنتی در دوران دبیری شورای نگهبان وی بگونهای بود که بحمدالله این رکُن اصلی نظام را در اوج اقتدار قانونی و معنوی قرار دارد. از ویژگیهای بارز آیت الله جنتی می توان به برخورد عمارگونه، روحیه انقلابی و استکبارستیزی، بازوی رهبری، محبوب ملت و خاری در چشم دشمن نام برد.
بررسی ادوار گذشته مجلس خبرگان نشان می دهد که بعد از رحلت حضرت آیت الله مهدوی کنی(رضواناللهتعالیعلیه) برای انتخاب ریاست مجلس خبرگان نیز جوسازیهای زیادی به مانند امروز صورت گرفت و در محافل مختلف سیاسی از انتخاب آیت الله با جدیت سخن گفته می شد. اما روحانیون خبرگان رهبری در 19 اسفند ماه 93 برگ جدید دیگری را رقم زدند و حضرت آیتالله محمد یزدی در رقابت با اکبر هاشمی رفسنجانی با کسب ۴۷ رای از مجموع ۷۳ رای اعضای این مجلس به ریاست این مجلس انتخاب کردند.
در این بین باید گفت که انتخاب ریاست جدید مجلس خبرگان رهبری خلاء وجودی حضرت آیات یزدی و مصباح را پُر کرد و از خسارتهای احتمالی جلوگیری شد. بررسی آرایش سیاسی مجلس خبرگان پنجم نشان می دهد که برخی مدعیان که بعد از اعلام نتایج آراء در تهران چشم به کرسی ریاست داشته اند، حتی روز گذشته جرأت کاندید شدن برای انتخاب ریاست مجلس هم نداشتند. شاید اصلیترین علت این موضوع را بتوان در نبود نیروهای همسو با جریان آیت الله عنوان کرد.
نکته بعدی اینکه نمایندگان ملت در مجلس خبرگان اکثرا از منتقدان عملکرد آیت الله هستند. البته طی روزهای منتهی به مراسم شروع بکار مجلس خبرگان اسامی مختلفی از طرف اردوگاه اپوزیسیون به زبانها انداخته شد؛ اما واقعیت مطلب این است که خبرگان رهبری همواره در ادوار گذشته بدور از جوسازیهای رسانه ای و تبلیغاتی بهترین انتخابها را داشته است. باید گفت که عملکرد آیت الله جنتی در سال 88 و مواضعی که بعد از آن در بزنگاههای مختلف از سوی ایشان بیان شد، بدنه اجتماعی که وی فکر می کرد در بین خواص، روحانیون و جامعه دارد را در واقعیت از دست داده است.
ختم کلام اینکه نمایندگان ملت در مجلس خبرگان گام اول را محکم و استوار برداشته اند و انتظار می رود فرمایشات مهم رهبر معظم انقلاب به مناسبت آغاز به کار پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری برای حراست دقیق و همهجانبه از هویت اسلامی و انقلابی نظام، توجه به پدیده جذاب مردمسالاری دینی، توجه به نقش بیمانند ایمان و باورهای برآمده از معارف اسلامی و توجه به تأثیر تقوای فردی و سیاسی شخص رهبر در حفظ اعتماد مردم و سلامت و صلابت و استواری نظام به عنوان بخشی از مسئولیتهای این مجلس معظم که متشکل از فقهای مردمی و اثرگذار است، را مورد توجه قرار داده و آنها را با جدیت دنبال کنند.
محمود مقامی، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است